Open main menu

Changes

* {{Cyt
| tytuł = [Kuchmistrzostwo]
| miejsce = KrakówCracow | rok = okca.  1540
}}
** {{Cyt
| tytuł = zachowany surviving fragment (przepisy na ocetrecipes for vinegar)
| url = http://mbc.cyfrowemazowsze.pl/dlibra/docmetadata?id=65559
}}, Biblioteka Publiczna m.st. Warszawy – Biblioteka Główna Województwa MazowieckiegoWarsaw Public Library, sygn. ID number: XVI.O.140
** {{Cyt
| tytuł = zachowany surviving fragment (przepisy na dania mięsnerecipes for meat dishes)
| url = https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/308470/edition/295226?
}}, Biblioteka JagiellońskaJagiellonian Library, Dział StarodrukówOld Prints Department, sygn. ID number: Cim 0.913
* {{Cyt
| nazwisko = Benis
}}
{{Nawigacja|poprz=Co się święci?Blessed Be the Food}}
[[Category:Artur Benis]]
[[Category:Switłana BułatowaSvitlana Bulatova]]
[[Category:Martin do Como]]
[[Category:Stanisław Czerniecki]]
[[Category:Jarosław Dumanowski]]
[[Category:Galen z Pergamonuof Pergamon]]
[[Category:Kazimierz Piekarski]]
[[Category:Bartolomeo Platina]]